Gradnja

gradnja01Živimo v času, ko se ljudje vse bolj zavedamo, kako pomembno je svoja lastna sredstva smotrno vložiti, sploh, ko gre za namen lastnega bivanja in udobja. V našem podjetju se zato zavedamo, da moramo za vas pripraviti ugodno ponudbo in hkrati ponuditi kvalitetno izvedbo.

Nudimo vam novogradnjo stanovanjskih in nestanovanjskih objektov, sanacijo objektov in notranjih prostorov, gradnjo inženirskih objektov itd. Gradnja vedno poteka v skladu z projektno dokumentacijo ter po ustreznih standardih in predpisih.

S pomočjo naših partnerjev za vas gradimo in izvedemo:

  • klasične enostanovanjske in večstanovanjske objekte,
  • pasivne in nizkoenergijske hiše,
  • prizidave, nadzidave,
  • pomožne, kmetijske in industrijske objekte,
  • vsa elektro in strojnoinstalacijska dela,
  • omete, tlake, fasade
  • in stavbno pohištvo.

Pri samem poteku gradnje imamo vedno zagotovljen lasten strokovni nadzor in vodenje del iz strani pooblaščene osebe. Hkrati pa vam na podlagi dolgoletnih izkušenj iz gradbene stroke vedno nudimo pomoč in svetovanje pri poteku vaše življenjske investicije.

Po dogovoru se lahko dogovorimo tudi za kvalitetni gradbeni nadzor vaše gradnje iz strani našega pooblaščenega nadzornika enostavnih, manj zahtevnih in zahtevnih gradenj.

Naš slogan se glasi: "Od projekta do vselitve!", zato želimo pridobiti vaše zaupanje pri gradnji vašega objekta, s korektnim sodelovanjem, ugodnimi cenami in brez nepotrebnih dodatnih del.

CENIK

Hvaležni bomo za vsako vaše povpraševanje za izvedbo vašega objekta, zato vam bomo po priloženem popisu pripravili najugodnejšo ponudbo. V primeru, da popisa del še nimate, vam ga bomo z veseljem pripravili.

 

projektiranje01projektiranje02projektiranje03projektiranje04projektiranje05projektiranje06projektiranje07

 

Kliknite za povpraševanje

 

Natisni