Projektiranje

projektiranje02Osnovna dejavnost našega podjetja je projektiranje vseh vrst konstrukcij in objektov. Nudimo vam strokovno pomoč pri uresničitvi vaših želja ter pripravo vse potrebne projektne in tehnične dokumentacije, ki jo potrebujete za uspešno izvedbo vašega projekta.

V sodelovanju z strokovnimi sodelavci za vas izvedemo geomehanske preiskave, geodetske posnetke, arhitekturno oblikovanje, statične preračune, elektro in strojno instalacijske načrte ter vse ostale potrebne elaborate in študije.

Za vas izdelamo vse vrste projektne dokumentacije:

  • idejno zasnovo (IDZ);
  • projekt za pridobitev gradbenega dovoljenja (PGD);
  • projekt za izvedbo (PZI);
  • projekt izvedenih del (PID).

Po dogovoru vam vodimo vse upravne postopke za pridobitev gradbenega in uporabnega dovoljenja ter postopke za spremembo namembnosti ali legalizacijo objekta. Hkrati pridobimo tudi vsa potrebna soglasja in dovoljenja.

Specializirani smo za statične preračune vseh vrst gradbenih konstrukcij. Z našimi dolgoletnimi izkušnjami na tem področju, Vam nudimo pomoč pri reševanju statičnih problemov pri sanacijah in rekonstrukcijah vaših objektov.

Naš slogan se glasi: "Od projekta do vselitve!", zato želimo z Vami vzpostaviti korekten in profesionalen odnos, saj bo tako naše sodelovanje skozi vaš življenjski projekt potekalo usklajeno in brez problemov. Na vašo željo vam nudimo tudi kvalitetno in cenovno ugodno izvedbo vaše hiše ali objekta v kompletu od gradnje do opreme.

CENIK

Glede na širino in raznolikost naše ponudbe, je ceno posameznih delov projekta težko določiti. Zato nas kontaktirajte, mi pa bomo iz vaših dodatnih informacij in želja pripravili točno ponudbo naših storitev.

 

projektiranje01projektiranje02projektiranje03projektiranje04projektiranje05projektiranje06projektiranje07

 

Kliknite za povpraševanje

 

Natisni

Projektiranje

Projektiranje

Pripravimo vam vso potrebno projektno in tehnično dokumentacijo ...več

Gradnja

Gradnja

Novogradnja stanovanjskih in nestanovanjskih objektov, sanacijo objektov, ...več

Zaključna dela

Zaključna dela

Ponujamo vse vrste zaključnih del, zunanjih ureditev ter opreme ...več

Oprema

Oprema

Ureditev notranjih prostorov stanovanj ter poslovnih prostorov po meri ...več

Kontaktne informacije

WALLNER d.o.o.
Dražica 19
1353 Borovnica

tel.: 040 416 987
email: info@wallner.si

Delovni čas:
pon - pet: 8:00 - 16:00
sob, ned, prazniki: zaprto

facebook

več...

Kje smo